3 τύποι τεχνολογίας που πρέπει να μάθετε έτσι ώστε να διδάξετε αποτελεσματικά και σύγχρονα

Δεν μπορείτε να διδάξετε στο Διαδίκτυο χωρίς τη σωστή τεχνολογία

Από τον Απρίλιο έως τον Μάιο του 2020, χιλιάδες εταιρείες EdTech έκαναν ξαφνικά χιλιάδες εκπαιδευτικούς και ιδρύματα να εγγραφούν για να χρησιμοποιήσουν τις πλατφόρμες τους. Σε μια εποχή που τα εστιατόρια και το λιανικό εμπόριο τούβλων και κονιαμάτων έκλειναν σε όλο τον κόσμο, η νέα και καθιερωμένη τεχνολογία γνώρισε μια απροσδόκητη άνοδο στη χρήση της. Ως εκπαιδευτικός, θα γνωρίζετε ότι η διδασκαλία σε μια φυσική τάξη δεν είναι εύκολη και η διδασκαλία στο διαδίκτυο μπορεί να φέρει ακόμη περισσότερες προκλήσεις. Οι εκπαιδευτές καλούνται να λαμβάνουν σκληρές αποφάσεις καθημερινά για το πώς να προσελκύσουν τους μαθητές τους, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι δεν θα αποτύχουν.

Ωστόσο, η διδασκαλία τουλάχιστον μερικώς διαδικτυακά, είναι η μόνη επιλογή που έχουν οι εκπαιδευτικοί για να συνεχίσουν τη διδασκαλία. Μετά την πανδημία, τα πλήρως διαδικτυακά μαθήματα και η υβριδική μάθηση μπορεί να γίνουν ο ακρογωνιαίος λίθος της εκπαίδευσης. Λόγω της συνεχούς καμπύλης μάθησης και του αγώνα για να κρατηθούν οι μαθητές αφοσιωμένοι, αυτή η πραγματικότητα για πολλούς επαγγελματίες εκπαιδευτικούς είναι αναπόφευκτη.

Ευτυχώς, οι εξελίξεις στην εκπαίδευση στην τεχνολογία, την τελευταία δεκαετία μείωσαν το βάρος που επιβαρύνει τους απομακρυσμένους εκπαιδευτικούς. Το κλειδί για την επιτυχή παράδοση συναρπαστικών μαθημάτων είναι να βρείτε τη σωστή τεχνολογία που ταιριάζει με τα συστήματα και τις διαδικασίες σας.

Παρακάτω, είναι οι 3 κατηγορίες τεχνολογίας που πρέπει να λάβετε υπόψη, τουλάχιστον αυτές.

  1. Εργαλεία Επικοινωνίας

Όχι μόνο η εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι αυτή που μπορεί να είναι μοναχική για τους μαθητές, αλλά μπορεί να κάνει τη δουλειά σας να κρατάτε μια τάξη ακόμη πιο προκλητική. Η συζήτηση στην τάξη και οι ομαδικές δραστηριότητες απαιτούν επιπλέον προσπάθεια από μέρους σας. Η ύπαρξη των κατάλληλων εργαλείων επικοινωνίας είναι το κλειδί για τη διατήρηση της δυναμικής της τάξης που έχουν συνηθίσει οι μαθητές σας.

Χρησιμοποιήστε τεχνολογία για να βοηθήσετε τους μαθητές σας να επικοινωνούν μέσω των υπάρχοντων επικοινωνοών που χρησιμοποιούν ήδη.

Email
SMS / μηνύματα κειμένου
Άμεσα μηνύματα / chat
( ακόμη και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης)
Εάν έχετε σύγχρονα μαθήματα, μια ισχυρή πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης είναι ζωτικής σημασίας. Αλλά, πώς θα επικοινωνήσετε εκτός μαθημάτων που διδάσκονται σε πραγματικό χρόνο; Οι διαδικτυακές συνομιλίες και οι πίνακες συζητήσεων σας επιτρέπουν να συνεχίσετε τη συζήτηση. Θα μπορούσατε ακόμη και να δημιουργήσετε τη δική σας προσαρμοσμένη πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων για να προσθέσετε μια δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας στα μαθήματά σας που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι μαθητές μετά την ολοκλήρωση της διδασκαλίας.

Με τα κατάλληλα εργαλεία, μπορείτε να δημιουργήσετε και να παρακολουθείτε ομάδες συνεργασίας και να διατηρείτε επαφή με τους μαθητές σε ένα ασφαλές περιβάλλον μάθησης.

2. Εργαλεία παρουσίασης και παρουσίαση διαφανειών

Παρόλο που οι παρουσιάσεις του PowerPoint μπορεί να λειτουργούσαν καλά στην τάξη, δεν είναι η πιο ελκυστική μορφή για διαδικτυακή διδασκαλία. Γίνετε δημιουργικοί με τους πόρους των μαθημάτων σας και ανεβάστε τις παρουσιάσεις σας στο επόμενο επίπεδο.

Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία για να ενσωματώσετε βίντεο, κουίζ ή ακόμα και παιχνίδια στις διαφάνειές σας και να κάνετε τις παρουσιάσεις σας πιο διαδραστικές και ελκυστικές. Πολλά εργαλεία παρουσίασης συνοδεύονται από έτοιμα πρότυπα παρουσίασης, περιμένοντας να προσθέσετε το περιεχόμενό σας. Και, υπάρχουν αμέτρητες ποιοτικές εκπαιδευτικές πηγές (που θα αγαπήσουν οι μαθητές σας) διαθέσιμες στο διαδίκτυο για να συμπληρώσουν τη διδασκαλία σας.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των περισσότερων από αυτά τα εργαλεία είναι ότι οι παρουσιάσεις που δημιουργείτε μπορούν να προσπελαστούν από οποιαδήποτε συσκευή – μια λειτουργία που αξίζει να εξεταστεί καθώς ορισμένοι μαθητές έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μόνο μέσω smartphone.

3. Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης (LMS)

Ένα σύγχρονο LMS είναι ένα κομμάτι τεχνολογίας που δεν πρέπει να χάσετε όταν διδάσκετε στο διαδίκτυο. Είναι ουσιαστικά η εικονική τάξη σας – ένα μέρος όπου μπορείτε να συγκεντρώσετε τον εαυτό σας, τους μαθητές σας και το εκπαιδευτικό υλικό μαζί. Τα περισσότερα LMS διαθέτουν μια σειρά από δυνατότητες που σας βοηθούν να διδάξετε στο διαδίκτυο:

Αποθηκεύστε όλο το διδακτικό σας υλικό σε ένα μέρος όπου οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση με τον δικό τους ρυθμό
Δημοσιεύστε εργασίες και αξιολογήσεις για να δείτε εσείς και οι μαθητές σας την πρόοδό τους
Χρησιμοποιήστε δυνατότητες gamification όπως σημεία, σήματα και επιτεύγματα για να ενθαρρύνετε την αφοσίωση
Ενσωματωθείτε με τη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης και δυνατότητες ημερολογίου για απλούστερη παράδοση μαθημάτων
Συλλέξτε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη συμμετοχή των μαθητών με την εκμάθηση αναλυτικών στοιχείων
Εάν θέλετε ένα ψηφιακό περιβάλλον μιας υπηρεσίας για κοινή χρήση αρχείων, επικοινωνία και συνεργασία, ένα σύγχρονο LMS είναι μια λύση που θα θελήσετε να εξετάσετε.

Συμπέρασμα

Με ένα μεγάλο εύρος διαδικτυακών εργαλείων που έχετε στη διάθεσή σας, θυμηθείτε τον χρυσό κανόνα: δεν είναι το πιο δημοφιλές λογισμικό αλλά η σωστή τεχνολογία που ενισχύει τη μαθησιακή εμπειρία των μαθητών σας. Διαφορετικά σχολεία, τάξεις και μαθητές θα έχουν διαφορετικές ανάγκες. Έτσι, όταν ξεκινάτε, μην φοβάστε να ζητήσετε ειλικρινή σχόλια σχετικά με το πώς η τεχνολογία που χρησιμοποιείτε λειτουργεί για τους μαθητές σας.

Εάν δεν επιλέξετε τίποτα άλλο φέτος, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει για τα σωστά εργαλεία επικοινωνίας, το λογισμικό προβολής παρουσίασης και το σωστό LMS. Το μεγαλύτερο ποσοστό των μαθητών σας θα σας ευχαριστεί.

Πηγή: https://elearningindustry.com/

Τί είναι το physical computing και τι μαθαίνουν τα παιδιά?

Μια από τις καλύτερες περιγραφές για το τι είναι το physical computing είναι η παρακάτω:

«Το Physical computing καλύπτει το σχεδιασμό και την υλοποίηση διαδραστικών αντικειμένων και εγκαταστάσεων και επιτρέπει στους μαθητές να αναπτύξουν συγκεκριμένα, απτά προϊόντα του πραγματικού κόσμου, τα οποία προκύπτουν από τη φαντασία των μαθητών»

Σχεδιασμός και υλοποίηση

Το Physical computing είναι η διαδικασία κατανόησης, σχεδιασμού και υλοποίησης έργων, μεγάλων και μικρών. Αυτά τα έργα προσφέρουν την ευκαιρία στα παιδιά να εξασκηθούν και να ακονίσουν τις δεξιότητές στο σχεδιασμό και την ικανότητά τους να μετατρέψουν τα σχέδιά τους σε πραγματικότητα. Το physical computing περιγράφει ολόκληρη τη διαδικασία, όχι μόνο τις πτυχές της ηλεκτρονικής και του προγραμματισμού.

Δημιουργίες και αντικείμενα που αλληλεπιδρούν

Κατά το σχεδιασμό ενός λογισμικού ή τη δημιουργία ενός ψηφιακού τεχνουργήματος, οι χρήστες περιορίζονται στον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν με το προϊόν σας, για παράδειγμα χρησιμοποιώντας ένα πληκτρολόγιο ή οθόνη αφής. Το physical computing διαφέρει στο ότι οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδράσουν από τη δημιουργία στον πραγματικό κόσμο, για παράδειγμα: οι λυχνίες LED μπορούν να ανάψουν, οι ρομποτικοί βραχίονες μπορούν να κινηθούν και ούτω καθεξής.

Το physical computing προσφέρει ευκαιρίες για τα παιδιά να δημιουργήσουν ψηφιακές λύσεις που επηρεάζουν άμεσα τον πραγματικό κόσμο. Οι συσκευές οδηγούνται από πραγματικές ανάγκες και επιλύουν πραγματικά προβλήματα.

Η φαντασία του μαθητή

Η ουσία είναι ότι, τα έργα που δημιουργούν θα προέρχονται από τη φαντασία τους και θα χρησιμοποιούν τον υπολογιστή ως καλλιτεχνικό μέσο αυτό-έκφρασης. Μια καλύτερη τοποθέτηση για αυτό είναι η ακόλουθη:
«Όταν τα παιδιά ασχολούνται με τον υπολογιστή, εργάζονται καθαρά με την σκέψη τους και την μετατρέπουν σε πραγματικότητα».

Τεχνητή Νοημοσύνη και νέοι

Πλέον, η Τεχνητή Νοημοσύνη υπάρχει παντού. Είναι στην καθημερινότητά μας, και ιδιαίτερα στην καθημερινότητα των νέων .Συμμετέχοντας στο σεμινάριο που διοργανώθηκε από το Συμβούλιο της Ευρώπης, με τίτλο «AIHowcanyouthtakepart», «Τεχνητή Νοημοσύνη: Πως μπορούν οι νέοι να αναλάβουν ρόλο», είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε και παράλληλα να έχουμε ενεργό ρόλο με συζητήσεις, απόψεις, ιδέες και προτάσεις για το πώς μπορούμε να συμβάλουμε στην διαμόρφωση της διακήρυξης που αφορά το νομικό και  εκπαιδευτικό πλαίσιο γύρω από την Τεχνητή Νοημοσύνη, στην διακυβέρνησή τουAI, στην εξέλιξή του και πως μπορούν οι νέοι να έχουν κεντρικό ρόλο, σε ένα θέμα που τους αφορά άμεσα, από την στιγμή που είναι ψηφιακοί γηγενείς. Πολίτες δηλαδή, που γεννήθηκαν και ζουν μέσα στην τεχνολογία, και που επηρεάζονται άμεσα από αυτήν.

Η ταχεία ανάπτυξη των τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης που καθοδηγείται από τον ιδιωτικό τομέα, αφήνει πολλούς ενδιαφερόμενους, ιδίως τους νέους και τους ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, να προσπαθούν να ανταπεξέλθουν με αυτές τις εξελίξεις στον ιδιωτικό τομέα και να προσπαθούν να έρθουν σε μια κοινή γραμμή με αυτές. Εδώ και 2 χρόνια, γίνονται ενέργειες από το συμβούλιο της Ευρώπης, από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς αλλά και οργανώσεις νεολαίας πανευρωπαϊκά, μεταξύ άλλων, έτσι ώστε να γίνουν οι κατάλληλες συνέργειες προς την κατεύθυνσή αυτή. Παράλληλα γίνεται μια προσπάθεια για την ενεργή συμμετοχή των νέων, και στην σωστή ενημέρωσή τους και η ενεργοποίηση των νέων, η σωστή ενημέρωση και η σωστή εκπαίδευση πάνω σε όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την Τεχνητή Νοημοσύνη, τον ψηφιακό γραμματισμό και τον γραμματισμό στην Τεχνητή Νοημοσύνη, φαίνεται να είναι ένας παράγοντας κλειδί για το μέλλον.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν είναι αυτό που ίσως όλοι να έχουμε στο μυαλό μας, ένα ρομπότ δηλαδή που μιλάει σαν άνθρωπος, ή που έχει ως κύριο μέλημα του να καταστρέψει την ανθρωπότητα, όπως μπορεί να μας έχουν αφήσει να πιστεύουμε ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Επίσης, η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν είναι πλήρως αυτοματοποιημένη, αλλά πάντα υπάρχει κάποιο πρόσωπο πίσω από αυτήν. Αυτό που ορίζουμε ως Τεχνητή Νοημοσύνη είναι «ένα σύνολο επιστημών, θεωριών και τεχνικών των οποίων σκοπός είναι να αναπαραχθούν από μια μηχανή οι γνωστικές ικανότητες ενός ανθρώπου», σε όποιο βαθμό είναι δυνατό αυτό να γίνει. Οι τρέχουσες εξελίξεις στοχεύουν, για παράδειγμα, να είναι σε θέση να αναθέσουν σε μια μηχανή, πολύπλοκες εργασίες που είχαν προηγουμένως ανατεθεί σε έναν άνθρωπο, όπως για παράδειγμα ο διαχωρισμός φωτογραφιών, σε αυτές που απεικονίζουν μια γυναίκα και σε αυτές που απεικονίζουν έναν άνδρα, ή στην εύρεση του κατάλληλου υποψηφίου για μια θέση εργασίας.

Αυτό που ξέρουμε για την τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης, είναι ότι μπορεί να είναι μια δύναμη για καλό και για κακό. Αυτό που κυρίως μπορούμε να δούμε και να καταλάβουμε, είναι η επιρροή που μπορεί να έχει. Αλλά συνήθως δεν έχουμε τα αποδεικτικά στοιχεία για να δημιουργήσουμε μια καθαρή αναφορά, για το ποια είναι η πραγματική επιρροή της, από την στιγμή που οι ιδιωτικοί οργανισμοί κρατούν τα δεδομένα κρυφά. Γι’ αυτό μια από τις βασικές μας απαιτήσεις πρέπει να είναι η διαφάνεια που θέλουμε να υπάρχει στην εφαρμογή της και στον τρόπο λειτουργίας της από τους δημόσιους και κυρίως τους ιδιωτικούς φορείς. Και αυτό γιατί, από την στιγμή που η Τεχνητή Νοημοσύνη εφαρμόζεται σε δημόσια και δημοκρατικά περιβάλλοντα, η ανάγκη να γνωρίζουμε τι συμβαίνει είναι προτεραιότητά μας.  Επίσης η εφαρμογή δεν πρέπει να είναι μεροληπτική στα άτομα στα οποία εφαρμόζεται, αλλά δίκαιη με τρόπο ώστε να σέβεται την πολυπολιτισμικότητα. Και τέλος, πρέπει να προστατεύεται η ιδιωτικότητά μας, από την στιγμή που επεξεργάζεται τα προσωπικά μας δεδομένα.

Υπάρχουν 5 βασικοί πυλώνες για το πώς μπορεί να γίνει αποτελεσματική η συμμετοχή των νέων. Πρώτα από όλα, είναι το δικαίωμά τους να συμμετέχουν σε αυτήν, ως το μεγαλύτερο ποσοστό πολιτών στον ψηφιακό κόσμο. Επίσης είναι σημαντικό να βρεθούν τα κατάλληλα μέσα έτσι ώστε να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν, αλλά να καταλάβουν και οι ίδιοι τους λόγους για τους οποίους είναι απαραίτητη η συμμετοχή τους.   Τέλος είναι σημαντικό να τους δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες αλλά και η υποστήριξη που χρειάζεται, για να για γίνει η συμμετοχή τους πραγματικότητα.

Για τον λόγο αυτό, μια δημιουργία συνεργιών, που προέρχεται από την ανάγκη για περισσότερη διατομεακή και πολυμερή συνεργασία μεταξύ όλων των ενδιαφερόμενων στο AI, των εκπαιδευτικών και των νέων, έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι η συνεργασία μεταξύ της νεολαίας και των ενδιαφερομένων στην διακυβέρνηση του AI να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση, που εναρμονίζει την AI και τις πολιτικές της νεολαίας, δημιουργώντας διασυνδέσεις μεταξύ της τεχνητής νοημοσύνης και των προτεραιοτήτων της νεολαίας, σε όλες τις διαδικασίες, μπορεί και πρέπει να είναι η απάντηση.

Μια κοινή παραδοχή, είναι ο ρόλος της εκπαίδευσης πάνω σε όλα τα παραπάνω θέματα. Ένα κοινό έδαφος, στο οποίο οδηγούμαστε είναι, η κατάλληλη εκπαίδευση σε θέματα που αφορούν την επιστήμη των υπολογιστών, και πιο συγκεκριμένα στην Τεχνητή Νοημοσύνη και στις ψηφιακές γνώσεις. Εκπαίδευση που δεν πρέπει να στοχεύει μόνο προς τους νέους, αλλά προς όλους τους ενδιαφερόμενους. Σε αυτούς που διδάσκουν σε όλες τις βαθμίδες σε παγκόσμιο, ευρωπαϊκό σε διεθνές αλλά και τοπικό επίπεδο. Και η εκπαίδευση δεν είναι μόνο η μεταφορά γνώσης προς τον μαθητή, αλλά και η μεταφορά γνώσης προς εκπαιδευτικό από τον μαθητή, βασισμένη στις εμπειρίες του, τις υπάρχουσες γνώσεις του, τις κριτικές νοητικές ικανότητες και τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων, και που μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στον ψηφιακό κόσμο, όπου οι νέοι είναι  οι, κατά πλειοψηφία, κύριοι πολίτες του, και αυτοί που τον γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα.

Το ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη, έχει την δύναμη να καταλάβει θέσεις εργασίας δεν πρέπει να μας προκαλεί φόβο, αλλά κίνητρο έτσι ώστε να την γνωρίσουμε και να την καταλάβουμε καλύτερα, και ως επέκταση να μπορέσει να αποτελέσει το μέσο για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, και όχι το μέσο για την αντικατάσταση του ανθρώπινου παράγοντα. Είναι ένα πεδίο το οποίο πλέον έχει να κάνει με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ηθικές αξίες που μας διακατέχουν, και που αφορούν όλους μας, αλλά κυρίως τους νέους.  Και γι’ αυτό οδηγούμαστε στην ανάγκη πλέον, να δημιουργηθούν οι βάσεις για να διαμορφωθούν πολιτικά, νομικά και εκπαιδευτικά πλαίσια έτσι ώστε να τα προστατεύσουμε».

Τι είναι το Minecraft Education

Τι είναι το Εκπαιδευτικό Minecraft?

Το Minecraft: Education Edition, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής μεθόδου STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Μαθηματικά) είναι η εκπαιδευτική έκδοση του Minecraft, του δημοφιλούς παιχνιδιού σε όλο τον κόσμο. Χάρη σε αυτό, τα παιδιά μελετούν πρόθυμα Μαθηματικά, Ιστορία, Φυσική, Προγραμματισμό και πολλά ακόμα μαθήματα. Μαθαίνουν να αλληλεπιδρούν, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους και απομνημονεύουν καλύτερα νέες πληροφορίες.
Από τότε που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το εκπαιδευτικό Minecraft, χρησιμοποιείται από όλο τον κόσμο προκείμενου να διδαχτούν στους μαθητές αποτελεσματικά τα πάντα, από θετικές επιστήμες μέχρι τέχνη και ποίηση. Η ευελιξία αυτή, σχετικά με τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει, είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που έχει ενθουσιάσει έναν μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών.

Πως λειτουργεί το Minecraft?

Το Minecraft είναι ένα βιντεοπαιχνίδι ανοιχτού περιβάλλοντος το οποίο προωθεί την δημιουργικότητα, την συνεργασία, και την επίλυση προβλημάτων σε ένα τεράστιο περιβάλλον όπου τα όρια είναι μόνο αυτά της φαντασίας, με αναρίθμητες δυνατότητες εξερεύνησης του κόσμου μέσω της κατασκευής αντικειμένων και της επίτευξης εργασιών. Χρησιμοποιώντας δομικά στοιχεία (κύβους), τα παιδιά κατανοούν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα όργανα του σώματος, χημικές αντιδράσεις και σημαντικούς μηχανισμούς καθώς επίσης και διάφορες έννοιες από όλα τα πεδία των επιστημών. Μαθαίνουν επίσης να διατυπώνουν αλγόριθμους και να τους προγραμματίζουν σε ένα οπτικό περιβάλλον. Ταυτόχρονα, ο δάσκαλος έχει τη δυνατότητα να κατευθύνει το παιχνίδι και να παρακολουθεί τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές αντιλαμβάνονται το υλικό.
Μέσα από μαθήματα – project, οι μαθητές χτίζουν ικανότητες απαραίτητες για τον 21ο αιώνα, όπως η συνεργασία, η δημιουργική επίλυση προβλημάτων και η σωστή αγωγή του ψηφιακού πολίτη.

Σύμφωνα με μελέτη που έγινε, το 98% των εκπαιδευτικών ανέφερε ότι η επίλυση προβλημάτων είναι η κορυφαία δεξιότητα που μαθαίνουν οι μαθητές από το Minecraft: Education Edition. Επιπλέον, οι μαθητές σημείωσαν σημαντικές βελτιώσεις ως προς τη δημιουργικότητα, την αποτελεσματικότητα, τις δεξιότητες ανάγνωσης και γραφής, τη συνεργασία και την υπολογιστική σκέψη.

Facilisis mollis

Facilisis mollis

0
Days
0
Hours
0
Minutes

Student Exchange Program Sessions

Eros sagittis sociis, dictumst ipsum duis ipsum, vivamus montes orci sit placerat aptent. Purus torquent leo, enim mollis Venenatis placerat et dolor id ullamcorper tortor, tempus varius lo vestibulum, faucibus habitasse est convallis primis egestas hac ipsum. Cras euismod sociosqid lacus blandit ridiculus Tortor per volutpat augue tellus sociis pharetra

Event Details

Eros sagittis sociis, dictumst ipsum duis ipsum, vivamus montes orci sit placerat aptent. Purus torquent leo, enim mollis Venenatis placerat et dolor id ullamcorper tortor, tempus varius lo vestibulum, faucibus habitasse est convallis primis egestas hac ipsum. Cras euismod sociosqid lacus blandit ridiculus Tortor per volutpat augue tellus sociis pharetra

Event Speakers

speaker-01

Brandon Badilla

UI Designer
speaker-02

Brandon Badilla

UI Designer
speaker-03

Brandon Badilla

UI Designer
Event Information

Topics

Student meetup

Host

Deglite

Location

Buffalo city

Start Date

May no, 2019

End Date

May 10, 2019

Language

English

Category
Event Gallery

Facilisis mollis

Facilisis mollis

0
Days
0
Hours
0
Minutes

Student Exchange Program Sessions

Eros sagittis sociis, dictumst ipsum duis ipsum, vivamus montes orci sit placerat aptent. Purus torquent leo, enim mollis Venenatis placerat et dolor id ullamcorper tortor, tempus varius lo vestibulum, faucibus habitasse est convallis primis egestas hac ipsum. Cras euismod sociosqid lacus blandit ridiculus Tortor per volutpat augue tellus sociis pharetra

Event Details

Eros sagittis sociis, dictumst ipsum duis ipsum, vivamus montes orci sit placerat aptent. Purus torquent leo, enim mollis Venenatis placerat et dolor id ullamcorper tortor, tempus varius lo vestibulum, faucibus habitasse est convallis primis egestas hac ipsum. Cras euismod sociosqid lacus blandit ridiculus Tortor per volutpat augue tellus sociis pharetra

Event Speakers

speaker-01

Brandon Badilla

UI Designer
speaker-02

Brandon Badilla

UI Designer
speaker-03

Brandon Badilla

UI Designer
Event Information

Topics

Student meetup

Host

Deglite

Location

Buffalo city

Start Date

May no, 2019

End Date

May 10, 2019

Language

English

Category
Event Gallery

Facilisis mollis

Facilisis mollis

0
Days
0
Hours
0
Minutes

Student Exchange Program Sessions

Eros sagittis sociis, dictumst ipsum duis ipsum, vivamus montes orci sit placerat aptent. Purus torquent leo, enim mollis Venenatis placerat et dolor id ullamcorper tortor, tempus varius lo vestibulum, faucibus habitasse est convallis primis egestas hac ipsum. Cras euismod sociosqid lacus blandit ridiculus Tortor per volutpat augue tellus sociis pharetra

Event Details

Eros sagittis sociis, dictumst ipsum duis ipsum, vivamus montes orci sit placerat aptent. Purus torquent leo, enim mollis Venenatis placerat et dolor id ullamcorper tortor, tempus varius lo vestibulum, faucibus habitasse est convallis primis egestas hac ipsum. Cras euismod sociosqid lacus blandit ridiculus Tortor per volutpat augue tellus sociis pharetra

Event Speakers

speaker-01

Brandon Badilla

UI Designer
speaker-02

Brandon Badilla

UI Designer
speaker-03

Brandon Badilla

UI Designer
Event Information

Topics

Student meetup

Host

Deglite

Location

Buffalo city

Start Date

May no, 2019

End Date

May 10, 2019

Language

English

Category
Event Gallery

Facilisis mollis

Facilisis mollis

0
Days
0
Hours
0
Minutes

Student Exchange Program Sessions

Eros sagittis sociis, dictumst ipsum duis ipsum, vivamus montes orci sit placerat aptent. Purus torquent leo, enim mollis Venenatis placerat et dolor id ullamcorper tortor, tempus varius lo vestibulum, faucibus habitasse est convallis primis egestas hac ipsum. Cras euismod sociosqid lacus blandit ridiculus Tortor per volutpat augue tellus sociis pharetra

Event Details

Eros sagittis sociis, dictumst ipsum duis ipsum, vivamus montes orci sit placerat aptent. Purus torquent leo, enim mollis Venenatis placerat et dolor id ullamcorper tortor, tempus varius lo vestibulum, faucibus habitasse est convallis primis egestas hac ipsum. Cras euismod sociosqid lacus blandit ridiculus Tortor per volutpat augue tellus sociis pharetra

Event Speakers

speaker-01

Brandon Badilla

UI Designer
speaker-02

Brandon Badilla

UI Designer
speaker-03

Brandon Badilla

UI Designer
Event Information

Topics

Student meetup

Host

Deglite

Location

Buffalo city

Start Date

May no, 2019

End Date

May 10, 2019

Language

English

Category
Event Gallery

Scerisque aliqam

Scelerisque aliquam

0
Days
0
Hours
0
Minutes

Student Exchange Program Sessions

Eros sagittis sociis, dictumst ipsum duis ipsum, vivamus montes orci sit placerat aptent. Purus torquent leo, enim mollis Venenatis placerat et dolor id ullamcorper tortor, tempus varius lo vestibulum, faucibus habitasse est convallis primis egestas hac ipsum. Cras euismod sociosqid lacus blandit ridiculus Tortor per volutpat augue tellus sociis pharetra

Event Details

Eros sagittis sociis, dictumst ipsum duis ipsum, vivamus montes orci sit placerat aptent. Purus torquent leo, enim mollis Venenatis placerat et dolor id ullamcorper tortor, tempus varius lo vestibulum, faucibus habitasse est convallis primis egestas hac ipsum. Cras euismod sociosqid lacus blandit ridiculus Tortor per volutpat augue tellus sociis pharetra

Event Speakers

speaker-01

Brandon Badilla

UI Designer
speaker-02

Brandon Badilla

UI Designer
speaker-03

Brandon Badilla

UI Designer
Event Information

Topics

Student meetup

Host

Deglite

Location

Buffalo city

Start Date

May no, 2019

End Date

May 10, 2019

Language

English

Category
Event Gallery

Scerisque aliqam

Scelerisque aliquam

0
Days
0
Hours
0
Minutes

Student Exchange Program Sessions

Eros sagittis sociis, dictumst ipsum duis ipsum, vivamus montes orci sit placerat aptent. Purus torquent leo, enim mollis Venenatis placerat et dolor id ullamcorper tortor, tempus varius lo vestibulum, faucibus habitasse est convallis primis egestas hac ipsum. Cras euismod sociosqid lacus blandit ridiculus Tortor per volutpat augue tellus sociis pharetra

Event Details

Eros sagittis sociis, dictumst ipsum duis ipsum, vivamus montes orci sit placerat aptent. Purus torquent leo, enim mollis Venenatis placerat et dolor id ullamcorper tortor, tempus varius lo vestibulum, faucibus habitasse est convallis primis egestas hac ipsum. Cras euismod sociosqid lacus blandit ridiculus Tortor per volutpat augue tellus sociis pharetra

Event Speakers

speaker-01

Brandon Badilla

UI Designer
speaker-02

Brandon Badilla

UI Designer
speaker-03

Brandon Badilla

UI Designer
Event Information

Topics

Student meetup

Host

Deglite

Location

Buffalo city

Start Date

May no, 2019

End Date

May 10, 2019

Language

English

Category
Event Gallery