Ψηφιακοί Δημιουργοί – Digital Makers

Σκοπός του μαθήματος είναι να βοηθήσουμε τους μαθητές να φτιάξουν ηλεκτρονικές συσκευές,, συσκευές διαδικτύου των πραγμάτων (IoT) και να τις προγραμματίσουν, έτσι ώστε να γίνουν και οι ίδιοι εφευρέτες, δημιουργοί και κατασκευαστές του αύριο. Ψηφιακές δημιουργίες, STEAM, μάθηση βασισμένη σε project, και μαστορέματα είναι στον πυρήνα της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας του συγκεκριμένου μαθήματος, που μπορεί να ειπωθεί σε μια περίληψη ως «Μαθαίνουμε καλύτερα κάνοντας».

Continue reading

Πληροφορική

  • Σύμφωνα με το νεο πρόγραμμα σπουδών
  • Με online πλατφόρμα μαθημάτων, η μάθηση μπορεί να γίνει από παντού.
  • Με την εκμετάλλευση της τεχνολογίας, ο σπουδαστής μπορεί να κατανοεί το μάθημα και να έρχεται σε επαφή με νέους τρόπους εκπαίδευσης.
  •  Ελέγχουμε το επίπεδο γνώσεων των μαθητών μέσω διαγωνισμάτων προσομοίωσης σε όλα τα μαθήματα.

Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, με την εκμετάλλευση όλων των σύγχρονων μεθόδων εκπαίδευσης αλλά και της τεχνολογίας, με tablet, υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες και ηλεκτρονικά μαθήματα. Προετοιμασία με βάση το νέο σύστημα πανελληνίων. Με αναγνωρισμένους εκπαιδευτές, οδηγούμε τους σπουδαστές στην επιτυχία!

Τα τμήματα είναι ολιγομελή και γίνονται στο τραπέζι, έχοντας με αυτόν τον τρόπο άμεση επαφή δασκάλου με μαθητή, αλλά και καλύτερη και πιο άμεση επικοινωνία μεταξύ τους.

ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ