Σχετικά με εμάς - Instudies
343185
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-343185,eltd-cpt-2.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,moose - downloaded from themelock.com-ver-3.0.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_floating,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Σχετικά με εμάς

Pixel perfect pages
1

Σύγχρονο Εκπαιδευτήριο

Το Instudies, είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτήριο στο κέντρο της Κω, πίσω από το Δεύτερο Λύκειο. Ακολουθώντας από κοντά τις νέες εκπαιδευτικές μεθόδους, τις εντάσσουμε σε όλα τα κλιμάκια σπουδών, έτσι ο σπουδαστής να αναπτύξει όλες τις δεξιότητες και ικανότητες, που θα του είναι απαραίτητες για τις απαιτητικές ανάγκες του μέλλοντος.

Ο Χώρος

Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, ειδικά διαμορφωμένο για ολιγομελή τμήματα για καλύτερη επικοινωνία με τον δάσκαλο και καλύτερη, συνεργατική και ουσιώδης μάθηση για το κάθε παιδί στην αίθουσα διδασκαλίας.
Με την εκμετάλλευση τεχνολογίας τελευταίας γενιάς (tablet, υπολογιστές, ρομπότ, διαδραστικούς πίνακες) σαν ένα εργαλείο εκπαίδευσης, η μάθηση γίνεται ακόμα πιο μεταδοτική και ενθουσιαστική για τους μαθητές!

2
3

Η εκπαίδευση αλλάζει

Τα προγράμματα σπουδών, όπως η ρομποτική, ακολουθούν την εκπαιδευτική μέθοδο STEM, η οποία είναι μια προσέγγιση στην Εκπαίδευση που σχεδιάζεται ώστε στη διδασκαλία των Μαθηματικών και των Φυσικών Επιστημών, που είναι ζωτικής σημασίας για μια βασική κατανόηση του σύμπαντος, να εισαχθούν οι Τεχνολογίες και η Επιστήμη των Μηχανικών, που αποτελούν για τον άνθρωπο τα μέσα αλληλεπίδρασης με το σύμπαν.

Δίπλα στο μέλλον

Ακολουθώντας τις εξελίξεις στην τεχνολογική κοινότητα και βλέποντας την εκπαίδευση να αλλάζει μορφή, εντάσσουμε στο πρόγραμμα μας νέες τεχνολογίες και νέες εκπαιδευτικές μεθόδους, για να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις, επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο, οι νέοι σπουδαστές, να βρίσκονται σε ένα περιβάλλον μάθησης όπου τους είναι ευχάριστο και κατανοητό, λαμβάνοντας έτσι την γνώση, διασκεδάζοντας.

4
5

Μαθήματα του Μέλλοντος

Η εκπαίδευση εξελίσσεται, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο νέα προγράμματα με σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους. Έτσι και εμείς, φέρνουμε τα προγράμματα αυτά σε εσάς, για να μπορέσετε να τα γνωρίσετε από κοντά. Μέσα από την σελίδα μας, θα μπορείτε να μαθαίνετε για όλα μας τα νέα.